en fr nl
Positive Entrepreneurs

Wie zijn wij?

"Positive Entrepreneurs Network" is een netwerk van Belgische sociaal ondernemers opgericht in 2010 door Poseco. Deze ondernemers zijn gedreven door hun sociaal engagement en integreren sociale en ecologische waarden in hun bedrijfsactiviteiten.

Wat doen wij?

Sociale ondernemers en sleutelfiguren binnen sociaal ondernemerschap samenbrengen om zo economische opportuniteiten en sociale impact te creŽren. De economische wereld, universiteiten en de politiek inspireren om sociaal ondernemerschap mee uit te bouwen.

Waarom een netwerk?

Om sociaal ondernemerschap verder te ontwikkelen in BelgiŽ en sociale ondernemers te ondersteunen door hen in contact te brengen met collega-ondernemers. Hoe meer sociale ondernemers er zijn, hoe meer de economie zal bijdragen aan sociale en ecologische uitdagingen.

Wie zijn wij?

Inspiration Days is een initiatief van het Positive Entrepreneurs Network, een netwerk van sociale ondernemers in BelgiŽ.Dit netwerk werd opgericht door Poseco vzw.

(JPG)

POSECO, een Belgische vzw die werd opgericht in 2003, met als missie de “positieve economie” en sociaal ondernemerschap te promoten.

Om meer te weten over onze acties, bezoek onze website

(JPG)
Het Positive Entrepreneurs Network werd opgericht in 2010 en heeft twee missies:
  • Verbinden : Een dynamiek creŽren tussen de sociale ondernemers en ze in contact brengen met andere sleutelfiguren om zo vruchtbare samenwerkingen te ontwikkelen.
  • Inspireren : Een nieuw model promoten in de economische, academische en institutionele wereld.

    Voor meer informatie, bezoek onze website