en fr nl
Positive Entrepreneurs

Wie zijn wij?

"Positive Entrepreneurs Network" is een netwerk van Belgische sociaal ondernemers opgericht in 2010 door Poseco. Deze ondernemers zijn gedreven door hun sociaal engagement en integreren sociale en ecologische waarden in hun bedrijfsactiviteiten.

Wat doen wij?

Sociale ondernemers en sleutelfiguren binnen sociaal ondernemerschap samenbrengen om zo economische opportuniteiten en sociale impact te creŽren. De economische wereld, universiteiten en de politiek inspireren om sociaal ondernemerschap mee uit te bouwen.

Waarom een netwerk?

Om sociaal ondernemerschap verder te ontwikkelen in BelgiŽ en sociale ondernemers te ondersteunen door hen in contact te brengen met collega-ondernemers. Hoe meer sociale ondernemers er zijn, hoe meer de economie zal bijdragen aan sociale en ecologische uitdagingen.

PROGRAMMA 2015

Welkom op de 5de editie van de Inspiration Days!


Het evenement wordt georganiseerd in samenwerking met UGent .
Het evenement bestaat uit twee delen.

13:30 start van onthaal en badging: WORKSHOPS (aanvang 14:30) - Voornamelijk voor studenten met een beperkt aantal plaatsen voor andere deelnemers.
10 Workshops waarbij studenten en andere deelnemers de kans kregen om sociale ondernemers en organisaties die actief zijn in het sociaal ondernemerschap te ontmoeten.

email Registreer hier - CONTACT: saskia.crucke@UGent.be


18:30 : DE SLOTCONFERENTIE
"Business models and the economy are changing! Are you?"
Voor iedereen toegankelijk.
Debat met verschillende stakeholders met als insteek evoluties in de circulaire economie, sharing economie en service economie.

Ontdek het programma

Eventbrite - Inspiration Days Conferentie 2015 - UGent

19:45 : NETWORKING DRINK
Dit evenement wordt afgesloten met een duurzame Networking Drink en je krijgt de gelegenheid om plaatselijke en bioproducten te proeven.

Het is een unieke gelegenheid om sociale ondernemers van zeer diverse herkomst, de stakeholders en talrijke andere sprekers te ontmoeten. Zij komen speciaal om hun visie en ideeŽn te delen.WAAR EN WANNEER?


Dinsdag 21 April 2015 te UGent
Faculteit Economie en Bedrijfskunde
Tweekerkenstraat 2
B-9000 GhentDit project wordt gerealiseerd dankzij de bijdrage van onze partners:
Agence pour l’entreprise et l’innovation - Social Innovatiefabriek - Plan C -
Ecocup - Ethiquable - BCDE Catering - Cafť Liťgeois - Beer Project - Mongozo - Curtius


(JPG)

Volgende Editie 2015