en fr nl
Positive Entrepreneurs

Wie zijn wij?

"Positive Entrepreneurs Network" is een netwerk van Belgische sociaal ondernemers opgericht in 2010 door Poseco. Deze ondernemers zijn gedreven door hun sociaal engagement en integreren sociale en ecologische waarden in hun bedrijfsactiviteiten.

Wat doen wij?

Sociale ondernemers en sleutelfiguren binnen sociaal ondernemerschap samenbrengen om zo economische opportuniteiten en sociale impact te creëren. De economische wereld, universiteiten en de politiek inspireren om sociaal ondernemerschap mee uit te bouwen.

Waarom een netwerk?

Om sociaal ondernemerschap verder te ontwikkelen in België en sociale ondernemers te ondersteunen door hen in contact te brengen met collega-ondernemers. Hoe meer sociale ondernemers er zijn, hoe meer de economie zal bijdragen aan sociale en ecologische uitdagingen.

1.PROGRAMMA 2015

Welkom op de 6de editie van de Inspiration Days!


Het evenement wordt georganiseerd in samenwerking met HEC-Ulg Management School - Académie des Entrepreneurs Sociaux - HELMO - VentureLab.
Het evenement bestaat uit twee delen.

12:00 Onthaal & Badging
8 Workshops waarbij studenten en andere deelnemers de kans kregen om sociale ondernemers en organisaties die actief zijn in het sociaal ondernemerschap te ontmoeten.

email Registreer hier - CONTACT: julie.rijpens@ulg.ac.be


18:30 : DE CONFERENTIE
"Business models and the economy are changing! Are you?"
Debat met verschillende stakeholders met als insteek evoluties in de circulaire economie, sharing economie en service economie.

Ontdek het programma

Eventbrite - Inspiration Days conference 2015 HEC - Ulg Liège

19:45 : NETWORKING DRINK
Dit evenement wordt afgesloten met een duurzame Networking Drink en je krijgt de gelegenheid om plaatselijke en bioproducten te proeven.

Het is een unieke gelegenheid om sociale ondernemers van zeer diverse herkomst, de stakeholders en talrijke andere sprekers te ontmoeten. Zij komen speciaal om hun visie en ideeën te delen.WAAR EN WANNEER?


Dinsdag 28 April 2015 te at HEC- ULg Management School
Louvrex street 14 B-4000 LiègeDit project wordt gerealiseerd dankzij de bijdrage van onze partners:
Agence pour l’entreprise et l’innovation - Social Innovatiefabriek - Plan C -
Ecocup - Ethiquable - BCDE Catering - Café Liégeois - Beer Project - Mongozo - Curtius


(JPG)